THE BIKING BREWERS

ETAPPE

Over ONS

Wie zijn Stan en Lowie

Passie. Dat is de rode draad door het leven van Stan Dewulf en Lowie Lins, de twee oprichters van “The Biking Brewers”. Passie is de ketting die hun vriendschap verbindt. Passie voor brouwen en koers. Stan droomde van een carrière als profwielrenner. Al dokkerend op de kasseien knokte hij die poort open, nu bij AG2R Citroën. Diezelfde mentaliteit typeert zijn boezemvriend Lowie. Waardoor hij na zijn studies onmiddellijk aan de slag kon bij een biochemisch bedrijf in de Gentse haven.

HOE ONTSTONDEN “THE BIKING BREWERS”

Samen bier brouwen. Het begon als een stiekeme droom van Lowie, die hij samen met Stan verder ontwikkelde aan de keukentafel van een studentenkot. Snel evolueerde die wilde gedachte naar een droom, die ze vastberaden zouden nastreven. Jaren zwoegen, stijl bergop en soms vol tegenwind. De kramp schoot ze vaak in de kuiten, maar echte Flandriens plooien niet. Daardoor steken de Gentse Biking Brewers deze zomer hun eerste trofee in de lucht, na een fantastische rit: Etappe.

Ons Bier

Etappe is een karaktervol goudblond bier met een gebalanceerd fruitig en bloemig aroma. Het smaakprofiel is wat pittiger en wordt getypeerd door toetsen van kruidnagel en citrus. Door de gebalanceerdheid smaak en gebruikte tarwemouten is Etappe de ideale dorstlesser.

Blijft op de hoogte van ons Bier

Volg ons verhaal in foto’s

Winkelwagen